Oldalmegjelenítések száma a múlt héten

2013. július 28., vasárnap

A pálinka tapasz

„Sok sztárséf fejében zűrzavar van. Még hagymát vágni nem tud, de már a molekuláris konyháról beszél. Bourdain mester szavaival élve: „Ja, a habos Pasi? Az egy vicc.” Nos, kissé misztifikálva Szasza barátommal mi is beleástuk magunkat a molekuláris konyha rejtelmeibe. Íme, az új fejlesztéseink:”
Ha egy ötlet jól működik, akkor miért ne hasznosíthatnánk más problémák megoldására is? Biztosan sokan hallottak már a nikotin-tapaszról. Nos, az ötlet nagyon jó. Mivel Szaszával nem vetjük meg mások ötleteinek újrahasznosítását, sőt továbbfejlesztését sem. Így sokkal nagyobb horderejű, össztársadalmi problémák megoldására szeretnénk felhasználni az eljárást. Miért ne lehetne más függőségek kezelésére is hasonló módszert alkalmazni?
Hosszú kísérletek eredményeként büszkén jelentjük be a pálinka-tapasz megszületését. Használata egyszerű, melléhatások nélküli és diszkrét. Különleges pálinka hormonnal átitatott tapaszunkat minden 18. életévét betöltött személy használhatja. A többieknek nem szabad! Nem szabad lebukniuk! Ha elege van a pálinka erős szagából vagy erős ízéből, akkor most itt van a megoldás, amellyel az említett problémák nélkül élvezheti a pálinkázás örömeit. Nem kell többé munkahelyére pálinkával beinjekciózott görögdinnyét becsempészni, mert tökéletesen elegendő, ha reggel, a napi tisztálkodás részeként felragaszthatja a pálinka-tapaszt. Ha szerelmi bánatra vagy csak megszokásból szeretné magát a sárgaföldig leinni, mint ama elhíresült albánok szamara, akkor nem kell mást tennie, csak egyszerre több tapaszt használnia. Egyébként termékünk dozírozása tapasz/ feles erősségű.
Bélíz tapaszon is gondolkoztunk, de ki szereti a bél ízét? Brr.. Kezdetben a terméket, a pálinka-tapaszt, magunkon próbáltuk ki. Hatására őszintébbek, bátrabbak és emantikusabbak lettünk. Csípőből be mertünk olvasni bármelyik takarítónőnek az épületben. Sőt, Szaszával nagyon jót vihorásztunk fogócskázás közben, és vízzel felfújt lufikkal dobáltuk meg az emeletes házunk tetejéről a gyanútlan járókelőket. Termékünk már féléve kapható vény nélkül is. Ma már egyre több olyan embert látni az utcán, akik nagy valószínűséggel éppen a mi termékünk hatása alatt cselekszik. Ezek a kedves, vidám szerencsés barátaink mindig mosolyognak, néha pedig csuklanak. Időnként össze is, de ezt most hagyjuk.
Hassználjuk tehát minnél többen a terméket, és legyünk végre a mosoly országa. Temessük be a barikádokat, ölelkezzen végre össze minden fideszes és emeszpés, és ragasszunk egymásra nemzeti színű pálinka-tapaszokat, majd énekeljünk együt vidám úttörő dalokat. Tegnap este, baráti körben, amikor ismét teszteltük a pálinka-tapaszt, ezt tettük. A siker frenetikus volt. Mindenki vidám volt, de a buli kulturáltan zajlott, hála istennek és a modern tudománynak, meg nekünk, akik kifejlesztettük a pálinka-tapaszt, senki sem hányta le a tábor tüzet.
Az ötlet és a siker azonban újabb hatásokat növesztet már. Nyugtalan elménk tovább pörgött, és újabb találmánnyal gazdagította az emberiséget. Így már a napokban kapható lesz a pacal-tapasz, szellemünk legújabb terméke. Ennek a zseniális kis micsodának használója egész nap. A pacal pörkölt ízét érzi, és gyomra is folyamatosan az említett csemege okozta teltség érzetet tudatja viselőjével. A tudományos tesztek és számtalan ellenőr ízetlen ember kísérlet bizonyítja, hogy valóságos pacalos böfiket is ereszthet az a szerencsés, aki pacal-tapaszt használ.
A nosztalgiázóknak fejlesztettük ki a tejivó-tapaszt. Használata közben langyos, nyirkos húsleveses menza szagot érzünk, szánkban összefut a nyál és a fás zöldség kesernyés íze. Az utolsó kanál leves, utánozhatatlan, homokosan sercegő élvezetét is tökéletesen adja vissza tapaszunk. Kellő fantáziát hozzáadva, félig csukott szemeim előtt újra megelevenednek a gyermekkoromból a finoman ringó csoszogó foghíjasan jóságos mosolyú izzadt tenyerű hypó szagú konyhás néni ábrándképe.
Nagy sikerrel robbant be a vazmeg-tapaszunk is. Talán ennek a használata terjed a legjobban. Használatával egy speciális szindróma a vazegusz tünetei alakíthatók ki rövid idő alatt esetenként néhány óra alatt. Eredményként az illető a legnagyobb természetességgel vessz fel a melegítőjére márkás bőr dzsekik néhány perc a tapasz hatására rágó nélkül is tud rágózni, szotyola héjat köpködni, miközben vazmegezik a telefonjában vezetés közben. A volánnál félig lecsúszva egészen fekve ül, vállait valamelyik irányba ferdén tartva egy kézzel tartja a kormányt, ez is a termékünk közkedveltségét bizonyítja.




 Orgazmus-tapaszunkat viszont kevesen ismerik mert annyira új, amiatt még sajnos sok elégületlen pofát látok mindenüvé. Politikusok nagy részére ráférne egy-egy kúra az említett tapaszból. Tesztjeinkből sok tapasztalatra tettünk szert, akik még nem vagy nagyon régen élték meg az élmény azok gyakran több dózisra is szükségük lehet. Hölgyek számára a tapasz hatását erősítheti a gazdag, vagy jóképű extrém esetben gazdag és jóképű férfiakból. Férfi felhasználóink pedig a Bundesliga gól összefoglalók megtekintésével fokozhatják saját öröm érzésüket az orgazmus-tapaszt követően. Tapasztalataink együttes kombinált hgasználata még nem terjedtek ki kísérleteink, de már próbálkozásokat halottunk.
PL: vazmeg-tapasz és orgazmus-tapasz együtt nagyon erős hatású, ilyenkor használható, hogy élvez mint a torkos borz, azaz kacsa mint a nokedlit, azaz orgazmusa van. Egyszerre kipróbáló önkéntesek arról számoltak be, hogy rém álmaik voltak, aminek a végén konyhás nénik megakarták erőszakolni kötelező repetával. Hát ez az én molekuláris konyhám!
Üdv:

                  CHEF BALU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése