Oldalmegjelenítések száma a múlt héten

2011. május 24., kedd

Celebekket etetve

Chef Balu esete a magyar közszereplőkkel

Mostanában sokan csak a lehetőséget lesik, hogy mikor tudnak hozzásimulni egy-egy celebhez másoknak életpályájukból adódóan megadatott, hogy ismert - és ami mostanában egyre ritkább - elismert embereknek főzzenek, majd velük egy asztalnál elismerésképpen pertut igyanak egymás egészségére.


Chef Balu főztje számos olyan ember asztalánál megfordult, akiket magunk is szívesen szólítanánk meg vagy szimplán néznénk meg testközelből. 

- Kikre vagy a legbüszkébb? 

- Nehéz sorrendet felállítani, hiszen minden embernek más főzni és mindenkivel más okból van kedves emlékem. Talán a legbüszkébb arra vagyok, hogy evett a főztömből II. János Pál pápa és Habsburg Ottó. Velük nem kerültem személyes kapcsolatba de az étel mint egyetemes nyelv közvetített közöttünk.

- Ki az akivel sikerült az étel után kicsit közelebbről is megismerkedned? 

- Tucatnyi közéleti személyiségnek főztem és nagy szerencsémre sokukkal utána leülhettem beszélgetni egyet, sőt volt olyan akivel aztán nagyon jól összecsiszolódtunk egy pohár bor mellett. Mikó Istvánnal Tokajban egy borvacsora alkalmával találkoztam, Kemény Dénes többször járt nálam Börzsönyben, hogy kicsit lazítson. Malek Andrea igazi dívaként a kardos bélszínt szerette - talán a színpadiasság miatt. Hajós Andrásnak minden mit adnak enni, ő az örömmel megeszi, ellentétben Kauczky Armanddal aki nagy ínyenc hírében áll és valóban az.  A legnagyobb őrület talán Rudolf Péterrel volt az Üvegtigris forgatási helyszínén, mivel ő végig nagyon közvetlen és baráti volt így hatalmas buli kerekedett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése