Az ember sokszor elfogult a megbízóival szemben - gondolják sokan. De kérdem én miért lennénk azok? Csak azért mert Chef Balu ránk bízta az arculatát? Nem hiszem, hogy emiatt elfogultnak kellene lenni, hiszen egy elfogult kommunikációs szakember nem látja a valóságot és nem látja azt sem hogyan juttathatná el az üzenetét azokhoz akik nem elfogultak az ügyfelével szemben.
Igenek és nemek
Egy ismerős stylist azt mondta nem vállalná be Balut, mondván nem trendi a külseje, a zenéje így maga az ember sem.
Mi nem hiszünk abban, hogy rendiség alapján kellene meghatározni egy embert. Persze jó az, hogy az ügyfél naprakész, szerencsés az, ha a külsejével szépséget sugároz, de hiába mindez ha az ember nem egy Egység, aki tisztában van önmagával és a határaival. Nekünk olyan az ideális ügyfél, aki ismeri önmagát, aki vállalja önmagát és aki az egész lényével azt sugározza amit képvisel.
Lehet azt gondolni, hogy ezzel nehezebb sikert elérni ha ezek a szempontok nem felelnek meg a legutolsó trendnek de nem hisszük azt, hogy az emberek üres sémákra kíváncsiak. Az emberek EMBERT akarnak látni nem pedig egy burkot ami mögött nincs senki.
Azt szeretnék látni, hogy az üzenet mögött valóban HITELES figura áll e vagy csak egy báb.
Hitelesség
És hogy mitől hiteles egy chef akinek a képviseletét elvállaltuk? Attól amit az asztalra tesz: ami lehet akár hagyományos és tradicionális - persze a trendmánok most megint lobogtathatják a zászlajukat - vagy magasan kvalifikált és magasba tornyosuló étel költemény.
Chef Balu mindkettőt hitelesen készíti. A szíve mélyén a kézművességben hisz és az egyszerűségben, de a másik énje tudja jól képes olyasmit is véghezvinni amit nem sokan ebben az országban.
Kérdések
Azt mondják ha ki kell mondani a célunkat az nem mindig hatékony. Sokkal inkább olyan üzenetben kell közvetítenünk ami közérthető. De miért kellene rébuszokban beszéljünk? Miért ne mondhatnánk ki, hogy Chef Balu arculata sugározza mindenki számára a természetességet, a hitelességet, a kézművességet és azt, hogy ez az ember nem csupán jól főz de elég nagy dumája is van.
Vállalások
Chef Balu két évtizedes tapasztalattal, olimpiai élményekkel, arany és ezüst érmekkel, thaiföldi, izraeli és olaszországi tapasztalatokkal új kihívásokat keres: legyen az akár eseti rendezvény megbízás, akár egy hosszútávú private chef felkérés, egy bor vacsora, egy magas szintű egy személyes ínyenc konyha vagy talán egy gasztronómiai műsor vezetése - mindegyikhez felkészült és pattanásig feszült kreatív energiákkal várja leendő ügyfeleit. Tiszta tekintettel, éles pengével és nem mindennapi szöveggel.
Nem az a fajta fickó vagyok, akit elhívnátok egy opera előadásra. Azt csinálom amiről egész gyermekkoromban azt hallottam, hogy a nők feladata. Főzök. Azt is mondták, hogy minden szakács köcsög. Szerintem az ízek és a formák iránti jó érzék legalább akkora erény,hogy készen állok arra, hogy ledarálok minden szánalmas embert, aki az utamba kerül! Így jár az aki nem ért egyet velem!!!
Oldalmegjelenítések száma a múlt héten
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez a beszéd!! Hajrá Balu!
VálaszTörlésP.Fecó